• rtr

Pompa Rem Belakang Kanggo Polaris Sportsman Kanthi OEM 1911113

Pompa Rem Belakang Kanggo Polaris Sportsman Kanthi OEM 1911113

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Pompa master rem iki cocog kanggo Polaris Sportsman ATV.Dawane total kira-kira 109mm.Jarak instalasi yaiku 38mm.Dhiameter piston yaiku 12,7 mm.Kanthi dawa stroke rod 21mm, pompa master dipasang ing posisi mburi (kaya gambar ing ngisor iki):

Rear Brake Pump For Polaris Sportsman With OEM 1911113

Perlengkapan:

Nomer bagean interchange kanggo siji iki yaiku 1911113, 1910790, 1910791, 1910301. Rampung permukaan dioksidasi perak.Cocog kanggo Polaris ATV.Lan rincian ing ngisor iki:
Kanggo BIG BOSS 500 6X6 1998
Kanggo HAWKEYE 300 2X4 4X4 2006-2010
Kanggo Magnum 325 2000-2002
Kanggo Magnum 325 2X4 4X4 2000-2002
Kanggo Magnum 330 2X4 4X4 2003-2006
Kanggo Magnum 330 2003-2006
Kanggo Magnum 500 2X4 4X4 1999-2003
Kanggo Magnum 500 1999-2003
Kanggo SCRAMBLER 500 4X4 2003-2012
Kanggo Sportsman 300 2008-2010
Kanggo Sportsman 335 1999-2000
Kanggo Sportsman 400 2001-2005
Kanggo Sportsman 400 4X4 2001-2014
Kanggo Sportsman 450 2006-2007
Kanggo Sportsman 450 4X4 2006-2007
Kanggo Sportsman 500 1998-2009
Kanggo Sportsman 500 4X4 6X6 1994-2013
Kanggo Sportsman 550 2010-2014
Kanggo Sportsman 550X2 2009-2014
Kanggo Sportsman 600 2003-2005
Kanggo Sportsman 700 2002-2007
Kanggo Sportsman 700 MV 2007
Kanggo Sportsman 800 2005-2014
Kanggo Sportsman 850 2010-2014
Kanggo Sportsman 850XP 2009-2014
Kanggo Sportsman MV7 2005
Kanggo Trail Boss 325 2000-2002
Kanggo Trail Boss 330 2003-2009
Kanggo Scrambler 400 2002-2004
Kanggo Scrambler 500 2000 -2009
Kanggo Trail Blazer 250 2001-2006
Kanggo Trail Blazer 330 2008-2013
Kanggo Trail Blazer 400 2003
Kanggo Diesel 455: 1999-2001
Kanggo Buruh 335: 1999
Kanggo Buruh 500: 1999-2001
Kanggo Diesel 1999-2000

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

Pabrik Kita

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & dawa karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, Kayata Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

partner

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing jalur produksi kita saben spek saka ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5. Wektu timbal cepet karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita