bab kitacompany_intr_hd_ico

Fokus ing
Parts Rem Hidrolik

Quzhou Hipsen Trading Parts Co., Ltd. didegaké ing 2015, kanthi modal kadhaptar 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan departemen produksi & pemasaran.Ana pabrik, sing disebut Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd.

abouitmg

CUSTOMER VISIT News