• rtr

Brake Master Silinder Kanthi Part # S3509 Aluminium Kanggo GM

Brake Master Silinder Kanthi Part # S3509 Aluminium Kanggo GM

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk:

Master silinder rem aluminium cast dipasang ing sistem rem Drum/Drum, Disc/Drum & Disc/Disc.(Nalika ing Drum / Drum persiyapan, iku dibutuhake kanggo nggunakake katup metering).Kendaraan sing kompatibel paling akeh Mobil & Truk GM, sing kompatibel karo rem manual utawa daya lan bisa digunakake karo paling akeh booster.Silinder master nduweni reservoir ganda.Silinder rem jinis krom iki minangka gaya sekrup kanthi tutup & baut sirip sebagian ing tutup.Dhiameter bolongan silinder brake yaiku 1-1 / 8 inci, sing nduweni bolongan jero lan kalebu peluru adaptor pushrod.Ana total 4 port kanggo inlet & outlet, lan ukurane 9/16" & 1/2" ing Loro-lorone.Jarak gunung yaiku 3-3 / 8 "kanggo GM Universal Vehicles.

Aplikasi:

1977-1982 Chevrolet Corvette
1967-1976 Chevrolet Corvette
1964-1966 Chevrolet Chevelle
1968-1972 Chevelle w / Ngarep Disc & Power Brakes
1964-1966 Chevrolet Malibu
1969 Camaro w / 4-Wheel Disc Brakes

1

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

Pabrik Kita

 

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & jangka panjang karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, Kayata Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

partner

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing jalur produksi kita saben spek saka ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5. Wektu timbal cepet karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita