• rtr

Silinder Master Rem Kanggo Case-IH 454 464 574 674 484 Kanthi OEM 527542R92

Silinder Master Rem Kanggo Case-IH 454 464 574 674 484 Kanthi OEM 527542R92

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Nomer Model: 527542R92

Merk: HBS

Tipe: Brake Master Silinder

Bahan: Iron Cast Kanthi Cat Ireng

Posisi: Ngarep

Sertifikasi: ISO/TS16949

OEM: 527542R92

Info Tambahan

Kemasan: Paket Netral

Produktivitas: 10000000 Pcs

Transportasi: Samudra, Darat, Udara

Panggonan Asal: Zhejiang

Sumber Kabisan: 10000000 Pcs

Sertifikat: ISO/TS16949

Kode HS: 8708309990

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo, Quzhou

Tipe Pembayaran: L/C, T/T, D/P, Paypal, Western Union

Incoterm: FOB, CFR, CIF

Wektu Pangiriman: 30 Dina

katrangan:

Zetor Tractor Brake Master Cylinder karo OE: 527542R92, Bagian Aftermarket sing Bisa Dipercaya, Siji Pengganti Aftermarket Anyar Massey Ferguson Brake Cylinder Assembly kanggo model Traktor: 2400A, 2400B, 248, 2500, 258, 278, 4545, 48, 48, 48 , 574, 584, 585, 674, 684, 685, 784, 785, 884, 885 ,527542R92 Master Silinder Anyar Digawe kanggo pas karo Model Traktor Case-IH 248 258 278

 

1

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

Pabrik Kita

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & dawa karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, Kayata Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

partner

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing jalur produksi kita saben spek saka ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5. Wektu timbal cepet karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita