• rtr

Pambuka perusahaan

Profil Perusahaan

Quzhou Hipsen Trading Parts Co., Ltd. didegaké ing 2015, kanthi modal kadhaptar 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan departemen produksi & pemasaran.Ana pabrik, disebut Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd. ("HBS" kanggo cendhak) karo area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300 ewu potongan rem cakram, kayata katup proporsi rem, silinder master rem, kaliper rem lan liya-liyane ...

factory

LAYANAN

Kita bakal nawakake layanan profesional
kanggoRem Hidrolikbagean

Perusahaan HBS dumunung ing sisih wétan Provinsi Zhejiang (China) - Kutha Quzhou.Pelabuhan paling cedhak yaiku Ningbo & Shanghai, lan transportasi kasebut trep banget.Saiki kita duwe luwih saka 50 karyawan, yaiku 8 teknisi lan 5 staf QC kalebu.

Kita bakal nawakake layanan profesional kanggo Parts Rem Hidrolik, yaiku ing sawetara Rem Hidrolik, Hidro-booster kanggo Otomotif, Silinder Master, Caliper & Rem Cakram kanggo Motor & ATV, UTV, lan bagean rem kanggo mesin konstruksi & peralatan pertanian.

Wiwit diadegaké, perusahaan wis tansah ngoyak prinsip "customer pisanan, kualitas pisanan, inovasi-oriented lan layanan integritas".Perusahaan iki akeh melu ing macem-macem pameran, ngembangaken kerjasama karo pelanggan.

Pabrik Kita

Kangge, produk kita populer karo para pelanggan amarga kualitas stabil lan tingkat biaya sing cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan kerjasama sing stabil & apik karo luwih saka 100 pelanggan manca, lan umume saka Eropa lan Amerika Utara, kayata sawetara perusahaan sing misuwur: Cardone, Wilwood lan liya-liyane.

Kanthi macem-macem produk, kita bisa nyukupi kabeh syarat tuku.Wektu timbal kita bakal dadi 30 nganti 40 dina sawise disetujoni pesenan anyar kanthi pangiriman cepet.Kanthi semangat perusahaan kita "Makarya bebarengan, ngupaya luwih apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen bagian rem paling apik ing China.

aboutimgiri
aboutimg (1)
laboratory
abouimt