• rtr

Ursus Brake Wheel Cylinder

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Silinder roda rem traktor iki minangka bagean panggantos kanggo OEM # 531900952620 Beta # WC02705.Dhiameter bolongan yaiku 32 mm.Iki dipasang nganggo segel EPDM.Lan mathuk kanggo Ursus Desta Forklift;Ursus Traktor C360;Zetors Tractor 12011, 2023, 3011. Nomer bagean tukar silinder slave brake yaiku 50526200, lan 952620.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita