• rtr

Pompa Master Rem Belakang Kanthi OEM # 1911515 Kanggo Polaris ATV UTV GEM Kabeh Model

Pompa Master Rem Belakang Kanthi OEM # 1911515 Kanggo Polaris ATV UTV GEM Kabeh Model

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Pompa master rem ATV / UTV / Motor minangka bagean panggantos OEM # 1911234, 1911168, 2203454, 1912463, 1911515, lan 2204117. Iki dipasang ing posisi mburi.Dhiameter bolongan piston yaiku 19,05 mm.Jarak pemasangan yaiku 89mm.Ana rong bolongan kanthi ukuran M10x1.25.Iku kompatibel karo tank reservoir.Ukuran liyane ditampilake kaya ing ngisor iki:

Rear-Brake-Master-Pump-With-OEM#-1911515-For-Polaris-ATV-UTV-GEM-All-Models

Nalika kekuatan tekanan kanggo cup lenga tekan 0.5MPa, tuwung ora bakal warped lan dadi putih.Lumahing iku anodized oksidasi hard, kang-bakal nggawe awak abrasion bukti karo umur operasi maneh.

Rear Brake Master Pump With OEM# 1911515 For Polaris ATV UTV GEM All Models (2)

Perlengkapan:

Lan kanggo tes produk kita, kita bakal nggawe produk kasebut 100% diuji sealability & stroke nganggur, lan 5% diuji saka t tekanan dhuwur.Cocog kanggo Polaris ATV / Lan ing ngisor iki rincian aplikasi:

taun

Gawe

Model

2010-2014

Polaris

Ranger 400

2012-2013

Polaris

Ranger 500

2014-2015

Polaris

Ranger 570

2010-2015

Polaris

Ranger 700

2010-2016

Polaris

Ranger 800

2012-2016

Polaris

Ranger 900

2012-2014

Polaris

Ranger 900 Diesel

2015

Polaris

Ranger 1000 Diesel

2014-2016

Polaris

Ranger Diesel

2015

Polaris

Ranger Diesel HST

2010-2014

Polaris

RZR 4.800

2012-216

Polaris

RZR 570

2008-2014

Polaris

RZR 800 (Kabeh Model Kalebu S lan 4)

2011-2016

Polaris

RZR 900 (Kalebu RZR 900 4)

2014-2016

Polaris

RZR 1000

2009

Polaris

RZR S

2016-2017

Polaris

Umum 1000

2013-2014

Polaris

Brutus

2013-2015

Polaris

Brutus HD

2015-2016

Polaris

M1400

2010-2012

Polaris

Ranger LSV

2010-2016

Polaris

Ranger EV

2015-2016

Polaris

Ranger ETX

2013-2016

GEM

e2

2013-2016

GEM

e4

2013-2016

GEM

e4s4s

2013-2016

GEM

e6

2013-2016

GEM

e6s

2013-2016

GEM

eL

2013-2016

GEM

es

2013-2016

GEM

em1400

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

Pabrik Kita

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & dawa karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, Kayata Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

partner

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing jalur produksi kita saben spek saka ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5. Wektu timbal cepet karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita