• rtr

Blok Katup proporsi sing bisa diatur lan Blok Distribusi Kanthi OEM PVC-B

Blok Katup proporsi sing bisa diatur lan Blok Distribusi Kanthi OEM PVC-B

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Blok distribusi katup proporsional AU0505-APV04 cocok kanggo rem cakram ngarep, sistem rem drum mburi.Rampung dicet ireng.Katup mbantu ngatur tekanan rem lan entuk keseimbangan bias rem tengen antarane ngarep lan mburi.Ngalih lampu rem dipasang ing blok, lan uga bisa dikemas kanthi kapisah.Kabeh set duwe kabel pigtail, pas 3/16″.Kanggo bolongan, ana rong inlet saka 3/8″-24 suar terbalik wadon & telung outlet suar terbalik 3/8″-24 wadon

Panggantos kanggo:

1955-1957 Chevy
1958-1964 Chevrolet-impala
1965-1966 Chevrolet-impala
1964-1972 Chevelle GTO 442 GS
1967-1969 Camaro / Firebird
1964-1967 Chevrolet Nova
1968-1974 Nova Ventura Omega Apollo
1967-1972 Chevy lan truk GMC
1960-1966 Chevy lan GMC Trucks


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita