• rtr

Pompa Master Rem Belakang Kanggo Motor Honda Kanthi OEM # 43500-KZ4-J42

Pompa Master Rem Belakang Kanggo Motor Honda Kanthi OEM # 43500-KZ4-J42

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Silinder master rem mburi kanthi permukaan anodized sliver digunakake ing Honda Dirt Bike CRF450R.Dhiameter piston iki 3/8 inci kanthi banjo banjo 10mm.Rincian dimensi ditampilake minangka gambar ing ngisor iki:

single

Perlengkapan:

Nomer bagean interchange yaiku 43500-MEN-305,43500-KZ4-J42,43500-KZ4-J43.Lan kaluwihan minangka nderek:
Kanggo Honda CRF450R AC 2012-2016
Kanggo Honda CRF450R A/B 2005
Kanggo Honda CRF450R A/A 2004-2008
Kanggo Honda CRF450R A 2002-2011
Kanggo Honda CRF450R 2A/A 2008
Kanggo Honda CRF450R 2A 2008
Kanggo Honda CRF250X AC/B 2007
Kanggo Honda CRF250X AC/A 2005-2008
Kanggo Honda CRF250X AC 2004-2009,2012-2013,2015-2016
Kanggo Honda CRF250X A/B 2006-2007
Kanggo Honda CRF250X A/A 2005-2008
Kanggo Honda CRF250X A 2004-2016
Kanggo Honda CRF250R AC 2013-2016
Kanggo Honda CRF250R A/B 2005-2006
Kanggo Honda CRF250R A/A 2004-2008
Kanggo Honda CRF250R A 2004-2012
Kanggo Honda CRF250R 2A/A 2008
Kanggo Honda CRF250R 2A 2008
Kanggo Honda CR250R A 2002-2007
Kanggo Honda CR125R A 2002-2007

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

Pabrik Kita

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & dawa karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, Kayata Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

partner

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing jalur produksi kita saben spek saka ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5. Wektu timbal cepet karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita