• rtr

Caliper Rem Parkir Listrik Kanthi OEM 8K0615403B Kanggo Roda Kiri Belakang Hyundai

Caliper Rem Parkir Listrik Kanthi OEM 8K0615403B Kanggo Roda Kiri Belakang Hyundai

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Model No.:344354

Merk:HBS

Panggonan Asal:Zhejiang, China (Daratan)

Bahan:Cast Iron

Aplikasi:HYUNDAI

Sertifikat:TS16949

Njamin:Garansi 12 wulan

Merk:HBS

Jeneng barang:Kaliper Rem Kab

Nomer Model:58310 38A10/58311 38A10

Info Tambahan

Kemasan:Paket Netral

Produktivitas:10000000 Pcs

Transportasi:Samudra, Tanah, Udara, Ekspres

Panggonan Asal:Zhejiang

Kapabilitas Pasokan:10000000 Pcs

Sertifikat:ISO/TS16949

Kode HS:8714940000

Pelabuhan:Shanghai, Ningbo, Quzhou

Jinis Pembayaran:L/C, T/T, D/P, Paypal, Western Union

Incoterm:FOB, CFR

Wektu Pangiriman:30 dina

Deskripsi Produk

katrangan:

EPB/Rem Belakang Kiri Parkir Listrik/brake caliper OE:8K0615403B Budweg No.344354 kanggo Volkswagen Passat,Auto ikiBagean Restorasi Electric Parking mburi kiwa Brake caliper cocok kanggoVolkswagen Passat Kab

 

 

 

Gambar produk:

bagean Restorasi

58310 38a1058310 38a105831038a1058311 38a10






GM kaliper rem:

Brake Caliper OEM 18005263


Kaliper rem kanggo GM:

Brake caliper 18005262


Perusahaan:

Auto Brake Caliper

Contact Us 1

Nggolek Produsen & Supplier Caliper Rem Belakang Kiri Parkir Listrik?Kita duwe macem-macem pilihan ing rega barang kanggo mbantu sampeyan kreatif.Kabeh Electric Parking Brake Caliper 8K0615403B kualitas dijamin.We are China Asal Pabrik saka Electric Parking Brake Caliper Volkswagen Passat.Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita