• rtr

Kit Katup Proporsi Knob Adjustable Kanthi Braket Kiri OEM 260-13190

Kit Katup Proporsi Knob Adjustable Kanthi Braket Kiri OEM 260-13190

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

HBS # AU0005-APV05LK kit katup proporsi rem sing bisa diatur duwe krenjang kiwa, rong baut, rong garis rem prebent lan rong mesin cuci sing rata.Nomer bagean panggantos yaiku wilwood # 260-14248 & 260-15667.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita