• rtr

Booster Hidrolik Listrik Kanggo Kendaraan Tugas Berat

Booster Hidrolik Listrik Kanggo Kendaraan Tugas Berat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Booster hidrolik listrik (EHB) minangka servo sing bisa nyedhiyakake tekanan hidrolik dhuwur kanggo sistem rem, kita bisa nyurung katup slip ing njero kanggo ngontrol tekanan saka accumulator, sing bisa entuk kinerja karakteristik sing padha karo booster vakum.Iku ajiné kanggo Komersial
kendaraan (3-6T)

1. Bore of Actuation: D38;
2. Bore Master silinder Brake saka
26,99 kanggo 33,33 mm;
3. Gawe serep yen gagal: mekanisme ;
4. Sumber daya: DC12V / 24V

Struktur:

Electrical Hydraulic Booster Structure

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

 

Pabrik Kita

 

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & jangka panjang karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, ing kene pelanggan sing misuwur, Polaris, Ford OtoSan, Kendaraan Electra Meccanica (Kanada), Cardone…sateruse.

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

微信图片_20211117162337
Polaris
EM
2
Cardone
WPS图片-修改尺寸
1
1

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing baris produksi kita karo ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5.Fast timbal wektu karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita