• rtr

Electric Brake Vaccum Pump Withe Hella # UP32 7P0614215A

Electric Brake Vaccum Pump Withe Hella # UP32 7P0614215A

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Nomer bagean panggantos saka pompa iki yaiku 7P0 614 215 A, 958.355.215.01, 7P0614215A, lan 95835521501. Pompa vakum rem listrik iki cocog kanggo VW Touareg, Porsche Cayenne / Panamera lan sawetara kendaraan liyane:
JEEP GRAND CHEROKEE
3.0L V6 DIESEL Turbocharged 2017
3.0L V6 DIESEL Turbocharged 2018
3.6L V6 2016
3.6L V6 2017
3.6L V6 2018
DODGE DURANGO
3.6L V6 2016
3.6L V6 2017
3.6L V6 2018

Suhu kerja: -40 nganti 120 ° C
Cara kerja: ≤ 60SECs/ea
Vakum Maks: ≥86%
Swara: ≤70dB
Arus Kerja: ≤14A
Nyedhot vakum: Kanggo -50Kpa≤2S;Kanggo -70Kpa≤4S;Kanggo -80Kpa≤6S
Urip Kerja: ≥500 ewu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita