• rtr

Caliper Rem Ngarep Kanthi 4 Piston Dilapisi Abang Kanggo Mobil Balap

Caliper Rem Ngarep Kanthi 4 Piston Dilapisi Abang Kanggo Mobil Balap

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Model No.: Ora ana

Merk: HBS

Sertifikasi: ISO 9001:2000

Bahan: Aluminium Alloy

Panggonan Asal: Zhejiang, China (Daratan)

Jeneng barang: 4-piston Brake Caliper

Posisi: Gandar ngarep, Diameter Roda Ndhuwur 17''

Aplikasi: Brake Disc Diameter: 330mm, 345mm

Werna: Abang Biru Ireng Utawa Bisa Disetel

Garansi: Garansi 12 wulan

Merk: HBS

Info Tambahan

Kemasan: Paket Netral

Produktivitas: 10000000 Pcs

Transportasi: Samudra, Darat, Udara, Ekspres

Panggonan Asal: Zhejiang

Sumber Kabisan: 10000000 Pcs

Sertifikat: ISO/TS16949

Kode HS: 8714940000

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo, Quzhou

Tipe Pembayaran: L/C, T/T, D/P, Paypal, Western Union

Incoterm: FOB, CFR

Wektu Pangiriman: 30 Dina

katrangan:

Iki Parts Restorasi 4 piston brake caliper ngarep wis katon kelangan lan ayu lan kinerja braking apik, Iku 4 piston brake caliper digunakake ing mobil.bisa nganggo warna abang, ireng biru, lan warna liyane sing bisa uga digawe miturut panyuwunan pelanggan.caliper iki karo specification, brake disc diameteripun 330mm lan 345mm.lan ukuran wheel ndhuwur 17 "karo materi aluminium alloy. perawatan suface bisa adhedhasar request customer kang.

jeneng item Kaliper rem 4 piston gedhe
Bahan Paduan aluminium
posisi Gandar ngarep, Diameter setir ndhuwur 17''
Aplikasi Diameter cakram rem: 330mm, 345mm
warna Abang Biru Ireng utawa bisa disesuaikan
Njamin garansi 12 wulan

Perlengkapan:

Mobil Balapan

1

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

Pabrik Kita

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & dawa karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, Kayata Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

partner

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing jalur produksi kita saben spek saka ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5. Wektu timbal cepet karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita