• rtr

Truk Brake Master Silinder Kanthi Part Number MC39571 Pas GMC Chevrolet

Truk Brake Master Silinder Kanthi Part Number MC39571 Pas GMC Chevrolet

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Silinder master rem OEM MC39571 duwe piston diameter 0.94″.Iki digawe saka bahan aluminium lan nduweni reservior ganda yaiku plastik. Ana rong port stopkontak: 9/16-18 & 1/2-20.Iku mathuk kanggo Truk saka Chevy S-10 Blazer 1983-1994 & S-10 Pickup 1983-1995;GMC Jimmy 1983-1994, Sonoma 1983-1995, Syclone 1991 & Typhoon 1992-1993;Oldsmobile Bravada 1991-1994.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita