• rtr

Wish: Panjaluk lintas wates kanggo produk suku cadang mobil Q1 mundhak ing taun 2021, lan total penjualan platform 1.6 kaping luwih dhuwur

Ing tanggal 14 April, Wish ngumumake data produk suku cadang mobil sawetara dina kepungkur.

Ing kuartal pisanan 2021, tingkat pertumbuhan penjualan komponen mobil platform Wish luwih saka 2.6 kaping tingkat wutah platform Wish sakabèhé ing wektu sing padha.


Ing separo kapindho 2020, adol gudang jaban rangkah kategori suku cadang mobil mundhak luwih saka 1.6 kaping rata-rata saka rata-rata gudang ing luar negeri saka platform dibandhingake karo kenaikan kategori gudang jaban rangkah ing separo kapindho 2019.
Miturut Agensi NetEconomics (100EC.CN), saka sudut pandang sub-kategori kanthi penjualan suku cadang mobil paling akeh ing platform Wish, Alat Daya, Sarung Tangan Atletik, alat diagnostik otomotif, kompresor udara lan produk liyane duwe efek cahya sing luwih apik, lan saben 1.000 eksposur bisa Nggawe dodolan sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata.

Ing wektu sing padha, tarif mbalekaken decals Mobil, alat mobil, lampu LED & Bar Cahya, Sarung Tangan Atletik lan produk liyane luwih murah tinimbang rata-rata.

Kanthi mbandhingake efek konversi lan tingkat mbalekaken, Wish nemokake yen sawetara produk kanthi dodolan sing relatif dhuwur sing efek konversi luwih dhuwur tinimbang rata-rata kategori lan tingkat mbalekaken luwih murah tinimbang rata-rata kategori kalebu: Parts & Aksesoris, Sarung Kursi Mobil, Mobil & Truk parts & Aksesoris, Suku Cadang Motor, Sarung Tangan Atletik, Cover Mobil, Performance & Racing Parts, Sungu, ATV Parts, Kacamata, RV, Trailer & Parts Camper.

Umumé, kategori produk mobil sing didol (dhaptar), produk tunggal (dhaptar), lan rak anyar (dhaptar) ana hubungane banget: luwih cenderung didol (bisa uga dianggep produk kasebut duwe dodolan sing luwih apik. ) Prospek) produk ngadhepi luwih akeh kompetisi saka produk anyar.

Saiki, produk kayata lampu LED & Bar Cahya, Alat Daya, Penguji Baterei & Pangisi daya duwe proporsi pesenan sing apik (yaiku, proporsi pesenan sing diterbitake kanggo total produk luwih dhuwur tinimbang rata-rata), nanging ing wektu sing padha, ana relatif luwih produk New mlebu pasar lan saingan karo saben liyane.Yen sampeyan pengin adol produk kasebut, nalika ngrebut kesempatan pasar sing amba, sampeyan uga kudu nandur modal ing operasi lalu lintas liyane kanggo njaga keunggulan kompetitif.

Wiwit separo kapindho taun 2020, gudang ing jaban rangkah kanggo produk suku cadang mobil wis ngalami pangembangan kanthi cepet.Ing kuartal pisanan taun 2021, dodolan gudang ing jaban rangkah produk suku cadang mobil tansah njaga tingkat sing dhuwur.Ing kuartal pisanan taun iki, dodolan gudang ing jaban rangkah produk suku cadang mobil dibandhingake karo kuartal pertama 2020, lan tingkat wutah dodolan meh tikel kaping pindho saka wutah gudang ing luar negeri sakabèhé.

Bisa diramalake yen ing taun 2021 sabanjure, adol produk onderdil mobil ing jaban rangkah bakal terus njaga momentum sing apik.

Kanthi implementasine bertahap lan perbaikan proyek "gudang sekunder" platform Wish lan proyek Uni-Freight, Wish uga nyepetake perbaikan konstruksi lan layanan gudang ing luar negeri, liwat gudang luar negeri Wish Express, "gudang sekunder" lan Wish liyane. Gudang luar negeri Proyek kanggo nyepetake pangembangan produk suku cadang mobil bakal dadi salah sawijining sorotan ing taun 2021.


Wektu kirim: Nov-17-2021