• rtr

eBay ngluncurake kategori suku cadang mobil strategis kanggo 2021

Bubar, eBay ngluncurake kategori strategis bagean mobil eBay 2021 ing pameran Frankfurt.Ing kerangka kerja dual-siklus domestik lan internasional, terus promosi ekspor suku cadang mobil Cina liwat saluran e-commerce lintas-wates kanggo mbantu para penjual suku cadang mobil lan motor lan produsen suku cadang mobil lan motor Cina.Perusahaan njupuk kesempatan kanggo pangembangan e-commerce lintas-wates lan nggawe kabeh gaweyan kanggo mbukak pasar global.

Ing wektu sing padha, eBay ujar manawa bakal menehi dhukungan kanggo kabijakan penjualan lan pengurangan biaya transaksi kanggo kategori strategis kasebut.

Kajaba iku, jumlah mobil ing Eropa lan Amerika Serikat akeh banget, kanthi umur rata-rata nganti 11 taun.Epidemi taun iki nyebabake gangguan ing rantai pasokan otomotif ing Eropa, Amerika, Jepang, lan Korea Selatan.Biaya pangopènan lan ndandani terus mundhak.

Mulane, kanggo bakul suku cadang mobil lan motor Cina, pasar jaban rangkah duweni potensi gedhe, lan liwat ekspor e-commerce lintas-wates, ngurangi link penengah, langsung nggebug konsumen jaban rangkah, nyambungake karo pasar otomotif global $1.4 triliun, malah luwih penting. kanggo ekspor industri onderdil mobil.Kesempatan gedhe.

Secara khusus, enem kategori produk utama sing dirilis dening eBay wektu iki kalebu roda, set roda ban lan tutup sekrup roda, seri produk rem/rem, seri produk transmisi lan transmisi, seri sistem knalpot, kursi mobil lan penyesuaian suspensi sasis.Seri produk lan kabeh terrain kendaraan / station wagon / seri produk motor, ing ngisor iki minangka introduksi khusus:

Strategic Kategori Siji: Exhaust System Series

Sawise dodolan sistem knalpot sing apik banget ing kategori strategis ing taun 2020, eBay uga bakal kalebu konverter katalitik lan muffler ing kategori strategis ing taun 2021. Dikira permintaan kanggo modifikasi sistem knalpot bakal nggawa gelombang klimaks liyane ing sabanjure. taun.

Produk sing dipérang kalebu: konverter katalitik, sistem pembuangan, knalpot, lsp.

Kategori strategis 2: Kursi mobil lan seri produk penyesuaian suspensi sasis

Klompok penggemar mobil minangka klompok panuku sing setia produk suku cadang mobil ing platform eBay.Utamane ing pengaruh epidemi ing taun iki, konsumsi liyane lan liyane wis dipindhah online, kang wis nggawa gelombang gedhe saka wutah kanggo produk auto parts dipunéwahi.Dikarepake yen produk kayata modifikasi jog balap lan penyesuaian sasis bakal terus kuat ing taun ngarep.

Produk sing dipérang kalebu: kursi mobil, kit angkat suspensi, kit penundaan suspensi, lsp.

kategori strategis telung: wheel , set wheel ban lan tutup meneng wheel

Produk ban lan rodha mesthi dadi produk paling dhuwur ing adol bagean mobil ing platform eBay.Ing taun-taun pungkasan, kanthi mundhake merek Tionghoa, produk roda lan ban buatan China wis mboko sithik nambah pangsa pasar online ing jaban rangkah.

Produk sing dipérang kalebu: pelek rodha lan pelek, ban lan set rodha, kacang rodha lan tutup sekrup, lsp.

Kategori strategis papat: rem/brake produk seri

Sawise mundhak dodolan cakram rem ing kategori strategis ing taun 2020, disaranake para adol Cina terus nggedhekake produk sistem rem liyane ing taun 2021 kanggo mbantu para adol Cina ing lapangan produk sing nguntungake iki supaya bisa nuduhake kaluwihan.

Produk sing dipérang kalebu: cakram lan komponen rem, set cakram rem, sepatu rem, silinder master rem, lsp.

Kategori strategis lima: kabeh-terrain kendaraan/gerbong/motor seri produk

Situs AS duwe panjaluk akeh kanggo spare parts kendaraan kabeh terrain (ATV/UTV).Produk kasebut wis njaga tren pertumbuhan sing dhuwur sajrone pirang-pirang taun berturut-turut lan mimpin pangembangan kategori aksesoris motor sakabèhé.Kajaba iku, miturut kabiasaan lelungan pangguna lokal, panjaluk produk aksesoris RV ing situs UK dikonsentrasi ing periode saka Maret nganti Agustus saben taun.

Produk sing dipérang kalebu: roda ban kendaraan kabeh medan, bagean lan persediaan RV wagon, helm motor lan balap, ban motor, lsp.

Kategori Strategis Enem: Transmisi lan Transmisi Product Series

Penjual Cina ora nyathet proporsi dhuwur saka seri produk transmisi lan transmisi, lan duwe akeh ruang kanggo tuwuh ing dodolan kotak gear, diferensial, kopling, poros transmisi lan tuas gear.

Produk sing dibagi kalebu: gearbox lan bagean, diferensial lan bagean, kopling lan bagean, poros transmisi, tuas gear, lsp.

Kategori suku cadang mobil lan motor minangka salah sawijining kategori kanthi kaluwihan kompetitif ing platform eBay.Nduwe grup konsumen sing gedhe, adaptasi model lengkap, nyakup total 500.000 model, lan nduweni alat telusuran lan pencocokan aksesoris sing trep, cepet lan akurat kanggo mbantu konsumen Nggoleki lan tuku suku cadang sing kompatibel karo kendaraan sampeyan dhewe.Miturut data eBay, platform dagang mobil saben 2 menit, lampu mobil saben 2 detik, pesawat gembong lan ban saben 6 detik, lan bumper lan China Open saben 10 detik.

Ing sawetara taun kepungkur, kategori suku cadang mobil lan motor uga wis dadi kategori juara kanggo tuwuhing adol ing Greater China.Miturut statistik eBay, ing telung kuartal pisanan taun 2020, panjaluk para panuku mburi bagean mobil lan motor ing kabeh situs utama platform eBay saya tambah akeh, lan adol macem-macem produk saka adol Cina saya tambah cepet.Ing eBay America, produk suku cadang mobil kayata lengen kontrol sing bakul Cina duwe kaluwihan manufaktur wis tambah luwih saka 70%, dene dodolan bumper, sistem knalpot lan kursi mobil wis tambah luwih saka 50%.


Wektu kirim: Nov-17-2021