• rtr

Master Brake Cylinder Kanthi Black Painted OEM 260-8555-BK Kanggo Custom Manual utawa Power Brake

Master Brake Cylinder Kanthi Black Painted OEM 260-8555-BK Kanggo Custom Manual utawa Power Brake

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Silinder master brake minangka bagean panggantos kanggo Wilwood # 260-8555BK.Dhiameter piston iki yaiku 1″ (padha karo 25.4mm).Iku jinis ireng dicet.Loro port stopkontak ana ing sisih kiwa yaiku 9/16-18″ & 1/2-20″.Lan kanggo nomer bagean HBS kita, yaiku AU0501-MC002.Kita uga duwe silinder master rem diameter 1-1 / 8″ (ngganti Wilwood # 260-8559-BK).MC002 ireng anodized aluminium master silinder master mathuk kanggo 1964-1973 Mustang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita