• rtr

Drum Master Brake Cylinders Kanthi OEM C9AZ-2140 Kanggo 1967 Ford Mustang

Drum Master Brake Cylinders Kanthi OEM C9AZ-2140 Kanggo 1967 Ford Mustang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Dhiameter piston saka silinder master OEM C9AZ-2140 yaiku 1 inci, padha karo 25.4mm.Silinder rem sirkuit dual duwe rong port stopkontak ing sisih siji, sing ukurane 1/2-20 "utamane lan 9/16-18" saka sekunder.Punika nomer referensi liyane: 5472664, 5472969, C7AZ-2140-C, C7AZ-2140-H, C7AZ-2140-M, C7ZZ-2140-C, C9AZ-2140-D, D2AZ-2140-B.Digunakake ing sistem rem Drum, lan aplikasi khusus kaya ing ngisor iki:
Ford 1967-1972 Galaxy
Ford Mustang 1967-1970
Ford 1967-1970 Cougar

Info dhasar

Nomer Model: C9AZ-2140

Merk: HBS

Tipe: Brake System

Bahan: Aluminium

Sertifikasi: ISO/TS16949

Klasifikasi: Disk

Info Tambahan

Nomer bagean ijol-ijolan: 5472664, 5472969, C7AZ-2140-C, C7AZ-2140-H,
C7AZ-2140-M, C7ZZ-2140-C, C9AZ-2140-D, D2AZ-2140-B
Kelengkapan: Ford

Deskripsi Produk

 

Pompa Vakum Rem Listrik untuk Mobil Hybrid Diesel Listrik Bagian # UP30 009286001 HLA-009286001 760687128847

Katrangan:

Ikipompa vakum rem listrikkanthi nomer OE UP30 009286001, HLA-009286001 760687128847, Saiki, sumber tekanan vakum otomotif asale saka mesin gas, lan kacepetan ngowahi volume vakum banget.Nalika engine meneng utawa engine flameouts, banjur meksa vakum bakal melorot, iku bakal efek nyurung vakum digunakake lan safety kendaraan. Saben cara iki, iku perlu kanggo njaluk sumber meksa vakum kapisah, kanggomobil diesel, hibrida lan listrik.Bakal ngatasi masalah kekurangan tekanan vakum sing disebabake saka mesin.Ingpompa vakum otomatisassy, ​​minangka bagean automobile kapisah ana ing kendaraan, iku bisa digunakake kanthi kapisah karo 12V electric-motor mung, lan nyedhiyani sumber vakum dipercaya.Auto gearshift lan mesin bensin turbocharged kanggo nambah comfort nyopir.Mesin diesel kanggo ngganti pumps vakum mechanical kanggo ngirit energi. Mobil energi anyar (Electric & Hybrid, kendaraan sel bahan bakar) minangka sumber vakum mandiri lengkap.

微信图片_20211118141231

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Trading Parts Co., Ltd didegaké ing 2015, kanthi modal kadhaptar 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan departemen produksi & pemasaran.Ana pabrik, disebut Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS" kanggo cendhak) karo area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300 ewu potongan rem cakram, kayata katup proporsi rem, silinder master rem, kaliper rem lan liya-liyane ...

 

Pabrik Kita

 

Kangge, produk kita populer karo para pelanggan amarga kualitas stabil lan tingkat biaya sing cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan kerjasama sing stabil & apik karo luwih saka 100 pelanggan manca, lan umume saka Eropa lan Amerika Utara, kayata sawetara perusahaan sing misuwur: Cardone, Wilwood lan liya-liyane.

Kanthi macem-macem produk, kita bisa nyukupi kabeh syarat tuku.Wektu timbal kita bakal dadi 30 nganti 40 dina sawise disetujoni pesenan anyar kanthi pangiriman cepet.Kanthi semangat perusahaan kita "Makarya bebarengan, ngupaya luwih apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen bagian rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

微信图片_20211117162337
Polaris
Conex Distribution
Cardone
宗申
WPS图片-修改尺寸

1. Kita duwe akeh mitra kerjasama sing misuwur, kayata Cardone, Wilwood, KNOTT, CONEX, Kinerja Rem Hayes, Zong Shen, lan liya-liyane.
2. produk kita kualitas dhuwur karo 100% test.
3. Kita duwe tim insinyur profesional kanggo mbantu sampeyan.
4. Kita nggawe barang miturut standar TS16949.
5. Kita dumunung ing Quzhou, sisih wétan Zhejiang, sing cedhak karo Yiwu, Ningbo, lan Shanghai, lan trep kanggo transportasi.

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita