• rtr

Clutch Slave Cylinder Kanthi OEM # 531962452704 Kanggo Zetor

Clutch Slave Cylinder Kanthi OEM # 531962452704 Kanggo Zetor

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Silinder budak kopling minangka bagean panggantos kanggo nomer bagean OEM 531962452704, 62452704, 70112714, 70112715, 70112730. Dhiameter piston silinder kopling yaiku 25mm.Cocog kanggo Zetor Traktor 5211, 5245, 6211, 6245, 7211, 7245, 7245H, 7711, 7711T, 7745, 7745H, 7745.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita