• rtr

Brake Master Silinder Kanthi Dual Disc Brembo Gaya Ducati 02-65043

Brake Master Silinder Kanthi Dual Disc Brembo Gaya Ducati 02-65043

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

OEM 02-65043 radial brake master silinder mathuk kanggo 7/8 "diameteripun bolongan stang. Dawa lever punika 7 1/2".Jarak saka tuas kanggo handlebare bisa diatur.

Perlengkapan

taun Gawe Model Submodel
1994-1998 Yamaha YZF750R --
1995-2007 Yamaha YZF600R --
1997 Yamaha YZF1000R --
1997 Yamaha YZF1000 --
1999 Yamaha YZF R7 --
2001 Yamaha YZF R6S Champions Limited Edition
2006 Yamaha YZF R6S Ulang taun kaping 50
2006-2009 Yamaha YZF R6S --
2007 Yamaha YZF R6 salaka
2008 Yamaha YZF R6 Kuning karo Flames
2009 Yamaha YZF R6 Team Yamaha
2009 Yamaha YZF R6 gagak
2009 Yamaha YZF R6 B/C Raven
2011 Yamaha YZF R6 Team Yamaha
2012 Yamaha YZF R6 Pengetan 50th World GP
1999-2014 Yamaha YZF R6 --
2011-2012 Yamaha YZF R6 gagak
2012-2014 Yamaha YZF R6 Team Yamaha
2001 Yamaha YZF R1S Champions Limited Edition
2005 Yamaha YZF R1 T/C Raven
2006 Yamaha YZF R1 Edisi winates
2006 Yamaha YZF R1 Ulang taun kaping 50
2007 Yamaha YZF R1 salaka
2009 Yamaha YZF R1 Team Yamaha
2010 Yamaha YZF R1 Edisi winates
2012 Yamaha YZF R1 Pengetan 50th World GP
1998-2014 Yamaha YZF R1 --
2011-2013 Yamaha YZF R1 gagak
2011-2014 Yamaha YZF R1 Team Yamaha
1980-1981 Yamaha XS850S Istimewa
1980-1981 Yamaha XS850L Khusus tengah wengi
1980 Yamaha XS850 --
1981 Yamaha XS850 Venturer
1978-1979 Yamaha XS750S --
1977 Yamaha XS750-2 telu
1977-1979 Yamaha XS750 --
1979 Yamaha XS650S2 Khusus II
1982 Yamaha XS650S Warisan
1983 Yamaha XS650S Istimewa
1983 Yamaha XS650S Istimewa Warisan
1978-1981 Yamaha XS650S Istimewa
1976 Yamaha XS650 kembar
1975-1981 Yamaha XS650 --
1975-1981 Yamaha XS500 --
1982 Yamaha XS400S Istimewa Warisan
1980-1981 Yamaha XS400S Istimewa
1976-1980 Yamaha XS360 --
1972 Yamaha XS2 Jalan Kembar 650
1979-1981 Yamaha XS1100S Istimewa
1980 Yamaha XS1100L Khusus tengah wengi
1981 Yamaha XS1100L Khusus tengah wengi
1981 Yamaha XS1100 Venturer
1978-1981 Yamaha XS1100 --
1970-1971 Yamaha XS1 Kembar 650
2005 Yamaha Vmax 1200 Kab VMX1200 20th Anniversary Limited Edition
1985-2007 Yamaha Vmax 1200 Kab VMX1200
1977 Yamaha RD400 Spesial Daytona
1979 Yamaha RD400 Spesial Daytona
1976-1978 Yamaha RD400 --
1973 Yamaha RD350 Jalan Seri 350
1974-1975 Yamaha RD350 --
1973 Yamaha RD250 Jalan Seri 250
1974-1975 Yamaha RD250 --
1974-1976 Yamaha RD200 --
1975-1976 Yamaha RD125 --
1987-1989 Yamaha FZR750R --
1991 Yamaha FZR600R Replika Vance lan Hines
1989-1999 Yamaha FZR600R --
1992 Yamaha FZR600 VH
1989-1990 Yamaha FZR600 --
1988-1990 Yamaha FZR400S --
1988-1990 Yamaha FZR400 --
1991-1995 Yamaha FZR1000 --
1

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

Pabrik Kita

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & dawa karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, Kayata Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

partner

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing jalur produksi kita saben spek saka ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5. Wektu timbal cepet karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita