• rtr

Chrome Brake Vacuum Booster Kanthi 8 Inci Dual Diaphragm X07006C

Chrome Brake Vacuum Booster Kanthi 8 Inci Dual Diaphragm X07006C

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

Nomer Model: X07006C

Merk: HBS

Tipe: Brake Vacuum Booster

Bahan: Baja

Sertifikasi: ISO/TS16949

Lumahing: Chrome

Aplikasi: Universal

Diafragma: Dual Diafragma

Info Tambahan

Kemasan: Paket Netural

Produktivitas: 10000000 Pcs

Transportasi: Samudra, Darat, Udara, Ekspres

Panggonan Asal: Zhejiang

Sumber Kabisan: 10000000 Pcs

Sertifikat: ISO/TS16949

Kode HS: 8708999990

Pelabuhan: Ningbo, Shanghai, Quzhou

Tipe Pembayaran: L/C, T/T, Paypal, Western Union

Incoterm: FOB, CFR, CIF

Wektu Pangiriman: 45 Dina

katrangan:

Bagian No. X07006C Brake Vacuum Booster yaiku Chrome Brake Vacuum Booster.Cocog karo Aplikasi Kendaraan AS Universal.Ukuran Chrome Brake Booster iki 8 Inci (8 ") karo Dual Diaphragm. Nalika milih brake vakum booster, please kindly mriksa diaphragm, soyo tambah jarak, nyambungake bolongan silinder, ukuran lan pipe arah. Yen ora yakin, aran gratis kanggo hubungi kita entuk produk sing marem lan layanan sing apik.

Perlengkapan:

Mobil Universal

1

  Profil Perusahaan

factory

Quzhou Hipsen Vehicle Parts Co., Ltd ("HBS")iki diadegaké ing 2015, karo ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan.Kita minangka perusahaan sing nduweni kemampuan riset & pangembangan, lan produksi, area bangunan 3000 meter persegi.

Kita saben wulan ngasilake luwih saka 300K potongan rakitan rem cakram, kayata Katup Proporsi Rem, Silinder Master Rem, Kaliper Rem lan Hidro-Booster ... lsp.

Pabrik Kita

Oproduk ur populer saka donya amarga konsistensi stabil banget ing tingkat kualitas lan biaya cukup.Ing proses pangembangan jangka panjang, perusahaan wis nggawe hubungan sing stabil & dawa karo luwih saka 100 pelanggan reputasi, Kayata Ford OtoSan, Polaris, Electra Meccanica Vehicle (Kanada), REE, Cardone…

Misi kita yaiku "The Guardian Of Driving Safety”.Semangat perusahaan kita yaiku "Makarya Bebarengan, Usaha Kanggo Luwih Apik", kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngembangake efisiensi lan kompetisi dadi produsen komponen rem paling apik ing China.

1636546019(1)

Mitra Kita

Kaluwihan Kita

partner

1. Produk kualitas sing dipercaya dipilih dening pelanggan reputasi.
2. OEM/ODM SOP ing jalur produksi kita saben spek saka ISO/TS16949.
3. Dhukungan teknik profesional saka tim insinyur kita.
4. Produk lengkap rem hidrolik & listrik kanggo pilihan sampeyan.
5.Fast timbal wektu karo 20 ~ 30 dina marang disetujoni pesenan anyar kanggo mati produk beting.
6. We are dumunung ing Quzhou near kanggo paling gedhe segara bandar Ningbo, lan Shanghai, kang trep kanggo darat shipping menyang bandar (Around 300 Miles driving).

1632907233(8)

Q1.Carane aku bisa njaluk rega?
Mangga ngandhani cara kontak karo syarat sampeyan, kayata ukuran, materi, jumlah lan liya-liyane.

Q2.Apa istilah pembayaran?
T / T, L / C, Western Union, lan liya-liyane.Lan biasane, simpenan 50% dibutuhake kanggo rencana produksi, lan imbangan sadurunge kiriman.

Q3.Carane aku bisa njaluk sampel?
Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan sadurunge nggawe produksi massal.

Q4.Kepiye kontrol kualitas sampeyan?
We operate miturut TS16949 lan aturan kita minangka nderek.

微信图片_20211123144847

Q5.Kepiye wektu pangiriman?
Barang biasane rampung ing 30-60 dina sawise pembayaran sampeyan.

Soko Awesome Wis Rawuh

Iku bakal apik tenan!Ndaftar kanggo mangerteni yen wis siyap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita