• rtr

Pompa Vakum Rem Listrik Kanthi Part # EVP003 Kanggo Kendaraan Energi Anyar

Pompa Vakum Rem Listrik Kanthi Part # EVP003 Kanggo Kendaraan Energi Anyar

Katrangan singkat:


  • Nomer Model:EVP003
  • Merk:HBS
  • Tegangan kerja:9-16v
  • Tegangan Rated:DC 12V
  • Volume vakum: 4L
  • Nomer Model:EVP003
  • Rated saiki:≤4A
  • Maks.Tekanan vakum (%):> 86%
  • rame: <55dBA
  • Suhu kerja:-40 nganti 120 ° c
  • Torsi Output:0,12 Nm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pompa vakum rem listrik saka HBS # EVP003 mathuk kanggo 1. Gearshift otomatis lan mesin bensin turbocharged kanggo nambah comfort driving;2. Mesin Diesel kanggo ngganti pompa vakum mekanik kanggo ngirit energi;3. Mobil energi anyar (Listrik & hibrida, kendaraan sel bahan bakar) minangka sumber vakum mandiri lengkap.Iki nduweni kaluwihan saka Desain Kompak;Desain urip dawa;Ngirit energi;Gunakake karbon grafit bahan self-lubricating kanggo pumpm rotor lan glathi, free pangopènan.

    Instruksi pemasangan kaya ing ngisor iki:

    Electric-Vacuum-Pump

    Lan parameter teknik yaiku:

    图片1 图片2

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita